DESPRE SITE

Notebrother, sau,  mai familiar, Notebro, este un site centrat pe domeniul calculatoarelor portabile. Pe scurt : vom scrie despre notebookuri, netbookuri , tableturi si alte nebunii. Nu urmarim sa va inundam cu stiri din domeniu (exceptie cele relevante), nu urmarim sa va iritam cu zeci de termeni specializati.

Notebrother isi doreste sa fie in primul rand o comunitate, o comunitate unde cei care vor sa-si aleaga un laptop, sa-i mareasca performantele sau sa afle raspunsul la o nelamurire sa-si poata gasi raspunsul. Din acest motiv am infiintat categoria GHIDURI. Notebrother va ramane fidel principiului calitatii, recenziile publicate pe acest site fiind intotdeauna facute in profunziume.  Categoria RECENZII nu va fi niciodata inundata cu rezultatele muncii Google Tanslate. Pentru cei care au transformat deja interesul pentru domeniu intr-o pasiune, am pus la dispozitie sectiunea FORUM.

Suntem inca la inceput de drum, motiv pentru care siteul va mai suferi pe parcurs modificari grafice sau legate de accesibilitate. Tot ce putem spera in momentul asta este sa ne cititi si suportati.

Bucati de online care au raspuns chemarii Notebrother  :

http://www.notebro.ro
http://www.notebrother.com

Pentru mai multe informatii despre colectivul redactional si pentru a obtine un banner de promovare, puteti accesa pagina CONTACT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>